Bruschetta med tomat och dragon |
Smårätter (45) |
Serverad med kräm på getost och Philadelphiaost | |
4 personer Bruschettan: • 4 st. skivor vitt bröd • 2 st. vitlöksklyftor • 5 st. tomater • ½ dl hackad färsk dragon • olivolja • rivet skal och saft från en citron • salt och peppar Getostkrämen: • 150 g getost • 50 g Philadelphiaost • ½ dl grädde |
|
Bruschettan: Skär ner tomaterna i tärningar, blanda med dragonen, 1 msk citronsaft, ½ msk rivet citronskal samt lite olivolja. Smaka av med salt, peppar och socker. Getostkrämen: Mixa getosten med grädde och Philadelphiaost till en slät kräm. Smaka av. Till servering: Grilla brödskivorna, gnid in dom med vitlök. Lägg tomatblandningen på brödet och avsluta med en klick av getostkrämen. |
|
|