Dagens från Slamby

Lördag den 27 november 2021 - Klockan 15:32 - Vecka 47

Meditation

Enklaste, kortaste meditation är att varje morgon man stiger upp säga följande mantra: “Allt liv utgör en enhet. Människorna är ett och jag är ett med dem.” Låt denna vetskap bli dagens devis. (MV 9.121.3)

Följande meditationer är hämtade från boken "MEDITATIONER ur VID MÄSTARENS FÖTTER". Detta urval är ordnat för meditationer under varje dag, vecka och månad. Sista månaden är ägnad åt tanken på Herren Kristi (Maitreyas) ankomst, och sentenserna där är hämtade ur andra källor. Avsikten med månads- och veckomeditationsämnena är att ge dem som så önskar tillfälle att hålla liksom en grundton för dagarnas växlande meditationsämnen.

Meditera på detta sätt över mening efter mening och försök leva därefter under en vecka, och detta skall hjälpa dig att komma närmare ditt mål. Du bör varje vecka ta upp något särskilt och arbeta intensivt med detta; öva det regelbundet. För om du verkligen arbetar med någonting under en vecka, kommer du sedan att göra detta instinktivt. Du skall få se, att det blir en vana. På så sätt kommer du att göra verkliga framsteg under veckan. Utan en ständigt fortsatt ansträngning kan du ej komma in på vägen. Ingen är kraftig nog att lyckas förrän han vuxit sig stark genom upprepade fall.

NOVEMBER - HJÄLP ANDRA.
Hjälp andra.

Fjärde veckan, november 22-28.
För att kunna hjälpa alla måste du förstå alla.


Dagens meditation.
Hos allt och alla finnes det något gott; hos allt och alla finnes det något ont. Antingen det goda eller det onda kunna vi förstärka genom våra tankar och sålunda hjälpa eller hindra utvecklingen; vi kunna göra Logos vilja eller stå Honom emot.


Numerologi

Den tjugosjunde i månaden: Hela världen är din familj den här 9-dagen. Var omtänksam. Hjälp alla du kan. Ge bort något. Var generös och snäll. Börja inte på något nytt idag; avsluta saker och ting. Sträva efter fullföljanden. Städa ur garderober och skrivbordslådor. Om du har saker du inte använder, ge bort dem eller sälj dem. Använd din kreativa talang. En utmärkt dag för offentliga framträdanden. Det du ger av dig själv kommer tillbaka till dig, så ge enbart det bästa.
Det här är en särskilt gynnsam dag för personer med livsväg 3, 6 och 9.
Vill Du veta Din livsväg kan Du göra en Numerologisk Analys