Dagens från Slamby

Lördag den 28 november 2020 - Klockan 05:51 - Vecka 48

Meditation

Enklaste, kortaste meditation är att varje morgon man stiger upp säga följande mantra: “Allt liv utgör en enhet. Människorna är ett och jag är ett med dem.” Låt denna vetskap bli dagens devis. (MV 9.121.3)

Följande meditationer är hämtade från boken "MEDITATIONER ur VID MÄSTARENS FÖTTER". Detta urval är ordnat för meditationer under varje dag, vecka och månad. Sista månaden är ägnad åt tanken på Herren Kristi (Maitreyas) ankomst, och sentenserna där är hämtade ur andra källor. Avsikten med månads- och veckomeditationsämnena är att ge dem som så önskar tillfälle att hålla liksom en grundton för dagarnas växlande meditationsämnen.

Meditera på detta sätt över mening efter mening och försök leva därefter under en vecka, och detta skall hjälpa dig att komma närmare ditt mål. Du bör varje vecka ta upp något särskilt och arbeta intensivt med detta; öva det regelbundet. För om du verkligen arbetar med någonting under en vecka, kommer du sedan att göra detta instinktivt. Du skall få se, att det blir en vana. På så sätt kommer du att göra verkliga framsteg under veckan. Utan en ständigt fortsatt ansträngning kan du ej komma in på vägen. Ingen är kraftig nog att lyckas förrän han vuxit sig stark genom upprepade fall.

NOVEMBER - HJÄLP ANDRA.
Hjälp andra.

Fjärde veckan, november 22-28.
För att kunna hjälpa alla måste du förstå alla.


Dagens meditation.
Mycket lidande förorsakas blott genom tanklöshet — genom att man glömmer tänka på, hur en handling kommer att påverka andra.


Numerologi

Den tjugoåttonde i månaden: Om du lever i ett olyckligt förhållande är det här rätt dag att ställa ultimatum. Du behöver faktiskt inte stå ut med någon form av kränkande behandling. Om du upplever att saker och ting inte står rätt till är det dags att säga ifrån nu. Det här gäller även företagsfrågor och ekonomiska spörsmål. Dagen kan också ägnas åt att köpa och sälja. Det är en dag av rörelse – definitivt inte en dag för förhalning!
Det här är en särskilt gynnsam dag för personer med livsväg 1, 5 och 7.
Vill Du veta Din livsväg kan Du göra en Numerologisk Analys