Dagens från Slamby

Torsdag den 1 oktober 2020 - Klockan 14:45 - Vecka 40

Meditation

Enklaste, kortaste meditation är att varje morgon man stiger upp säga följande mantra: “Allt liv utgör en enhet. Människorna är ett och jag är ett med dem.” Låt denna vetskap bli dagens devis. (MV 9.121.3)

Följande meditationer är hämtade från boken "MEDITATIONER ur VID MÄSTARENS FÖTTER". Detta urval är ordnat för meditationer under varje dag, vecka och månad. Sista månaden är ägnad åt tanken på Herren Kristi (Maitreyas) ankomst, och sentenserna där är hämtade ur andra källor. Avsikten med månads- och veckomeditationsämnena är att ge dem som så önskar tillfälle att hålla liksom en grundton för dagarnas växlande meditationsämnen.

Meditera på detta sätt över mening efter mening och försök leva därefter under en vecka, och detta skall hjälpa dig att komma närmare ditt mål. Du bör varje vecka ta upp något särskilt och arbeta intensivt med detta; öva det regelbundet. För om du verkligen arbetar med någonting under en vecka, kommer du sedan att göra detta instinktivt. Du skall få se, att det blir en vana. På så sätt kommer du att göra verkliga framsteg under veckan. Utan en ständigt fortsatt ansträngning kan du ej komma in på vägen. Ingen är kraftig nog att lyckas förrän han vuxit sig stark genom upprepade fall.

OKTOBER - HANDLING.
Det som du har att inrikta dig på är att göra Mästarens verk.

Första veckan, oktober 1-7.
En småsak, som är särskilt nyttig för Mästarens verk, är vida mer värd att göras än en stor sak, som världen skulle kalla god.


Dagens meditation.
En småsak, som är särskilt nyttig för Mästarens verk, är vida mer värd att göras än en stor sak, som världen skulle kalla god.


Numerologi

Den första i månaden: Det här är en dag 1. Försök att hitta ett sätt att känna dig som en vinnare. Köp nya kläder eller ät middag på en fin restaurang. Ring en vän och ägna dig åt en sport du verkligen gillar. Det är definitivt en dag för fysiskt utlopp. Om du har ett förhållande som vållar dig smärta är det här en bra dag för att avsluta det. Om du har funderat på att säga upp dig på ditt jobb är det här en bra dag för att titta på platsannonser. Allt handlar om att sätta sig i förarsätet i sitt liv!!
Det här är en särskilt gynnsam dag för personer med livsväg 1, 5 och 7.
Vill Du veta Din livsväg kan Du göra en Numerologisk Analys